SAOPŠTENJE TSS-a  

Posted by admin

U prostorijama Teniskog saveza Srbije, u utorak 22. jula 2008. godine, sa početkom u 12 časova, održana je sednica Takmičarskog odbora TSS, na kojoj se raspravljalo o prekinutom finalnom meču I Savezne lige za seniore za 2008. godinu u kome su se sastali TK Partizan i TK Crvena zvezda.

Takmičarski odbor je svestrano razmotrio situaciju i nakon duge rasprave zaključio da sprovede detaljnu istragu o događajima na završetku ligaškog dela i samog finala ekipnog šampionata I Savezne lige. Obzirom da je situacija veoma složena Takmičarski odbor TSS je zaključio da proglašenje pobednika odloži dok se ne sprovedu sve aktivnosti, počev od disciplinskog sudije, pa do izveštaja Anti-doping agencije.

U tom cilju podignuto je više disciplinskih prijava protiv odgovornih lica i klubova u cilju utvrđivanja činjenica koje će doprineti donošenju konačne odluke.

Orginalan autor: www.tenissrbija.co.nr

This entry was posted on Thursday, July 24, 2008 at Thursday, July 24, 2008 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment