JJ zaboravila Vimbldon  

Posted by admin in , , ,

Jelena Janković uspešno je započela takmičenje na WTA turniru II kategorije u Los Anđelesu (tvrda podloga, 600 hiljada dolara). U svom prvom nastupu od poraza u četvrtom kolu Vimbldona, Jankovićeva je sa upisala pobedu u dva seta.


U drugom kolu LA-a pala je domaća predstavnica Vanija King, i to rezultatom 7-5 6-2. Jankvoićevoj je za pobedu trebalo nešto manje od 80 minuta igre, tokom kojih je i pored katastrofalnog procenta ubačene prve serve (42%) uglavnom dominirala. Ovo je inače bio četvrti susret naše i američke teniserke, i četvrta pobeda popularne Džej Džej.

U osmini finala prva favoritkinja turnira sastaće se sa Mađaricom Melindom Cink (121. WTA). Ona je u prvom kolu iznenadila Francuskinju Viržini Razano (13), da bi u drugom pobedila prosečnu Ukrajinku Olgu Savčuk.

Jankovićeva i Cinkova do sada su samo jednom igrale jedna protiv druge i to pre šest godina na čelendžeru u Šarlotsvilu. Tada je naša teniserka, iako lošije rangirana, slavila sa 3-6 6-3 6-3.

Orginalan autor: www.tenissrbija.co.nr

This entry was posted on Thursday, July 24, 2008 at Thursday, July 24, 2008 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment