Timotićeva uspešna na startu  

Posted by admin in

Ana Timotić napravila je iznenađenje plasmanom u drugo kolo ITF čelendžer turnira u ukrajinskom Dnjipropetrovsku (šljaka, 50 hiljada dolara).

Donedavno Federejšn kup reprezentativka Srbije vodila je sa ubedljivih 6-3 5-1 protiv Arine Rodijonove kada je ruska teniserka odlučila da preda meč! Rodijonova je trenutno 249. teniserka sveta, a najveći uspeh sezone je postigla na WTA turniru u Fesu kada je iz kvalifikacija došla do drugog kola.

U drugom kolu Timotićevu, trenutno tek 465. teniserku sveta, očekuje najverovatnije duel sa Austrijankom Patrisijom Majr (165. WTA). Majrova pre duela sa Timotićevom mora da pobedi Varvaru Galaninu (Rusija, 460. WTA).

Interesantno je da su se Timotićeva i Majrova sastale i prošle nedelje na turniru u Karkivu (Ukrajina), kada je Austrijanka slavila posle tri seta 5-7 6-3 6-1. Majrova je ove sezone čak šest puta igrala u finalima ITF turnira, dva fjučersa i četiri čelendžera. Sa druge strane Timotićevoj je ovo najveći uspeh sezone.
Orginalan autor: www.tenissrbija.co.nr

This entry was posted on Wednesday, July 30, 2008 at Wednesday, July 30, 2008 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment