Dominacija se nastavlja!  

Posted by admin in ,

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor nastavljaju dominaciju muškim dubl tenisom! Prvoplasirani tim ATP Trke trijumfovao je u šestom uzastopnom finalu, u Torontu (tvrda podloga, 2,6 miliona dolara), pobedivši prvoplasirani tim ATP liste braću Boba i Majka Brajena!

Aktuelni šampioni Vimbldona do četvrte titule sezone stigli su posle velike borbe sa Amerikancima. Zimonjić i Nestor slavili su sa 6-2 4-6 (10-6) posle nešto više od sat vremena igre.



Nenad Zimonjić i Danijel Nestor su trijumfom u Torontu potvrdili da su u ovom momentu ipak oni najbolji dubl sveta! Na pojedinačnoj listi dubl igrača Nestor je prvi sa 5635 poena, dok braća Brajen na drugom i trećem mestu imaju 5025 poena. Ukoliko nastave sa dobrim partijama, Zimonjić bi uskoro mogao da se pridruži Nestoru na vrhu kako za Amerikancima zaostaje tek 15 poena na četvrtom mestu.

Orginalan autor: www.tenissrbija.co.nr

This entry was posted on Tuesday, July 29, 2008 at Tuesday, July 29, 2008 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment